SPREEUWENDANS TENTOONSTELLINGEN IN MOSKOU & BERKELEY

De spreeuwenwolken vliegen deze maand de wereld over naar tentoonstellingen in Moskou en in Berkeley, USA. Helaas kan ik hier door de pandemie niet bij aanwezig zijn. De serie Murmurations heeft Goud gewonnen op de Moscow International Foto Awards. Daarnaast ben ik reservewinnaar voor de titel Fine Art Photographer of the Year. Donderdag 10 september is de opening van de Winners Exhibition in het Moscow PhotoCentre.

De spreeuwenwolken hebben de Silver Award gewonnen bij de San Francisco Bay International Photography Awards. En een Gallery Award en dat betekent dat mijn werk tijdens de San Francisco Bay Month of Photography in september worden tentoongesteld in de ACCI Gallery in Berkeley. De winnaars zijn hier gepubliceerd op het online fotografiemagazine Bokeh Bokeh

Ik ben dankbaar dat de Murmurations serie zo positief wordt ontvangen. De serie heeft  in de Minimalist Photography Awards onlangs ook een Honorable mention gekregen in de categorie Abstract en eerder een Honorable Mention in de One Shot Movement van de International Photography Awards.

Bekijk hier een interview door Eric Ennema op Omrop Fryslan over de prijzen (in het Fries natuurlijk). Klik op het artikel hieronder om dit te lezen.